Ultima noutate de la Google: aplicaţie Google Maps pentru consola Nintendo (VIDEO)

Postat la 01 aprilie 2012 48 afişări

De 1 aprilie, Google a anunţat lansarea versiunii Google Maps pe 8 biţi pentru consola Nintendo, pe care a prezentat-o cu mândrie comică drept "o versiune cu o grafică frumoasă la rezoluţie mică, modalităţi simple şi intuitive de control şi un fundal sonor fără moarte".

"Echipa noastră din Japonia a înţeles importanţa hărţilor pentru sistemele retro de jocuri video. Graţie forţei imenselor centre de date ale Google şi sprijinului din partea Nintendo şi Square Enix (companie de jocuri video pentru console, n.n.), am izbutit să depăşim dificultăţile tehnice şi de design ale dezvoltării unor hărţi pe 8 biţi", notează cu toată seriozitatea Tasuo Nomura, inginer de software, pe unul dintre blogurile Google.

Nomura precizează că produsul va fi disponibil în curând la vânzare, ba chiar şi că se pregăteşte şi o versiune a arhaicului joc Game Boy pentru telefonul mobil. Până atunci, doritorii se pot delecta cu o versiune de încercare a Google Maps pentru Nintendo.

Păcăleala de 1 aprilie a Google este ilustrată cu un filmuleţ cu o familie de japonezi cu figuri foarte serioase, care încearcă noul produs şi urmează indicaţiile tehnice, inclusiv aceea de a sufla în caseta cu aplicaţia, "to fix the bugs" (bugs = "probleme tehnice", dar şi "gângănii").

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/ultima-noutate-de-la-google-aplicatie-google-maps-pentru-consola-nintendo-video-9462866
9462866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.