TotalSoft lanseaza Charisma 2011

Postat la 08 septembrie 2010 39 afişări

Producatorul autohton de software TotalSoft a lansat o noua versiune a Charisma ERP, aplicatie de gestionare a activitatii unei companii, produs care inseamna in jur de 50% din veniturile companiei.

Charisma ERP 2011 este bazata pe o serie de tehnologii noi ale Microsoft, adaptate intern de echipa de cercetare si dezvoltare a TotalSoft, asa incat sistemul software sa fie mai flexibil si sa presupuna un cost total de implementare si utilizare mai redus decat versiunile precedente.

Produsul include si o platforma proprietara companiei, Adaptive, care permite modificarea si extinderea mult mai usoara a functionalitatilor standard ale aplicatiei, integrarea de noi dezvoltari sau alte aplicatii si un management al configurarilor gestionat direct de catre client.

"Charisma ERP 2011 este o schimbare de esenta din punct de vedere tehnologic, facuta pentru a permite o abordare moderna in modul de implementare a sistemului. Sistemul se va putea adapta pe loc, impreuna cu clientul, adaugându-i-se facilitati de business noi, specifice acestuia", spune Vlad Cristutiu, Charisma ERP Product Manager.

Noua versiune a aplicatiei software include si un modul ePayment care permite urmarirea fluxului de aprobare a platilor in interiorul companiei, iar planul pentru anul urmator este portarea in totalitate a Charisma pe web.Sistemul de gestionare a resurselor companiei a adus TotalSoft in prima jumatate a acestui an incasari de 5,2 de miloane de euro din totalul de 10,4 de milioane de euro inregistrat in prima jumatate a acestui an, din care 1,66 de milioane de euro profit operational. Producatorul de software estimeaza o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro anul acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
TotalSoft,
Charisma 2011
/business-hi-tech/it/totalsoft-lanseaza-charisma-2011-7149809
7149809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.