Tocmai aţi ratat un iPad 3 la nici 50 de lire sterline!

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 martie 2012 58 afişări

Dar nu vă supăraţi prea tare, pentru că se pare că şi clienţii retailerului britanic Tesco au făcut-o, deşi ei l-au comandat aşa.

O greşeală a făcut ca pe siteul companiei nou-lansatul iPad 3 să fie oferit la 49,99 lire sterline. Mai multe sute de clienţi au cumpărat dispozitivul, dar miercuri Tesco a anunţat că nu va onora comenzile, deşi cumpărătorii au primit inclusiv mailul de confirmare. Preţul recomandat de vânzare a fost de circa 500 de lire sterline, pentru iPad Wi-Fi 4G 64GB.

La un moment dat siteul Tesco a căzut, sub avalanşa de solicitări. Ulterior, Tesco Direct a suspendat tranzacţiile şi a anunţat că va înapoia banii.

Cumpărătorii au iniţiat o petiţie online, care a adunat în jur de 800 de semnături într-o jumătate de zi, dar demersul lor pare a nu a avea mari şanse de reuşită. Compania specifică, la "Termene şi Condiţii" că în cazul postării unor preţuri greşite pe site, obiectele comandate nu vor fi livrate; consumatorul va fi atenţionat că este o greşeală şi i se va comunica valoarea corectă.

Tesco nu este la prima ofertă greşită, dar cele din trecut au privit mărfuri mai puţin valoroase: ciocolata Terry's Oranges a apărut pe rafturi la 29 de penny în loc de 2,75 lire, iar anul trecut o serie de sortimente de cidru şi bere au fost oferite cu 24 de penny.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ipad 3,
internet,
tesco,
vanzare
/business-hi-tech/it/tocmai-ati-ratat-un-ipad-3-la-nici-50-de-lire-sterline-9399234
9399234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.