Star Storage extinde portofoliul de servicii cloud StarVault

Postat la 22 aprilie 2013 68 afişări

Furnizorul romăn de soluţii de stocare, arhivare, management de informaţii şi sevicii de externalizare Star Storage a anunţat extinderea portofoliului de servicii în cloud StarVault prin lansarea pachetului sub numele Servicii Cloud Adevârate.

Star Storage extinde portofoliul de servicii cloud StarVault

Prin portofoliul StarVault Cloud, compania oferâ organizaţiilor, indiferent de domeniul în care activeazâ (public sau privat) sau dimensiunea acestora (companii mici, mijlocii sau de nivel enterprise), pachetul de Servicii Cloud Adevârate, personalizabile şi cu rezultate imediate, cum ar fi reducerea costurilor operaţionale, eficientizarea activitâţii şi creşterea capacitaţii de reacţie la schimbârile pieţei.

“În contextul economic actual, utilizarea serviciilor cloud este pentru orice organizaţie o decizie obligatorie şi nu o opţiune. Noile servicii se înscriu în conceptul lansat deja de noi, Cloud as Utility, care face posibilâ utilizarea soluţiilor şi serviciilor IT la fel de uşor precum utilitâţile, serviciile cloud StarVault oferind un avantaj cheie deosebit de important clienţilor, şi anume aceştia plâtesc doar cât folosesc şi când au nevoie, cu 0 investiţii iniţiale”, a declarat Câtâlin Pâunescu, managing director Star Storage.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/star-storage-extinde-portofoliul-de-servicii-cloud-starvault-10779829
10779829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.