Sites: Concertul din sufragerie

Postat la 04 august 2008 36 afişări

Din ce in ce mai multe staruri canta pentru un public restrans, la petreceri private organizate de oameni pentru care onorariul unei formatii sau al unui artist inseamna o parte infima din toata averea lor. Site-ul owngig.com ii aduce pe artisti in fata fanilor obisnuiti, in cercuri restranse, similare petrecerilor private.

Richard Davies cunoaste destul de bine industria muzicii. Dupa ce a lucrat ani de zile in domeniu, a lansat de curand un site prin care organizeaza petreceri private avand drept invitati speciali staruri din lumea muzicii. Petrecerea nu este insa organizata pentru vreo multinationala sau pentru un miliardar american, ci pentru persoane obisnuite. Mai exact, pe owngig.com utilizatorii pot solicita un concert cu formatia favorita, specificand si pretul pe care ar fi dispusi sa-l plateasca pentru un bilet la concert. Site-ul monitorizeaza aceste solicitari venite din partea persoanelor cu gusturi similare in materie de muzica, iar in momentul in care cererea este semnificativa intr-un anumit oras sau intr-o tara, echipa owngig trece la partea organizatorica.

Astfel, daca sunt suficiente persoane care doresc sa mearga la un concert cu Last Shadow Puppets sau Rick Astley, spre exemplu, unii dintre cei mai cautati artisti pentru concerte cu public restrans desi cu profiluri mai mult decat diferite, organizatorii de la owngig ii contacteaza pe managerii artistilor pentru a stabili un show intr-un loc neobisnuit. "Chiar daca se afla in turneu, noi facem tot posibilul sa stabilim o data si un loc in care nu au mai cantat niciodata inainte", spune Richard Davies.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sites:,
Concertul,
din,
sufragerie
/business-hi-tech/it/sites-concertul-din-sufragerie-4074298
4074298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.