Samsung Galaxy S4: Toate zvonurile care circulă înainte de lasare - VIDEO

Autor: Anca Barbulescu Postat la 13 martie 2013 85 afişări

Lansarea Samsung Galaxy S4 va avea loc maine seară la New York, însă pe internet circulă deja de câteva zile diverse zvonuri, precum şi o imagine şi clip video care dezvăluie ce face şi cum va arăta următorul vârf de lance al producătorului sud-coreean.

Samsung Galaxy S4: Toate zvonurile care circulă înainte de lasare - VIDEO

Cea mai importantă dezvăluire vine chiar din partea Samsung, o strategie necaracteristică producătorilor de telefoane pentru care secretomania, chiar şi cu câteva zile înainte de lansare, a fost la cote maxime. Echipa de PR a sud-coreenilor a publicat pe Twitter o imagine, întunecată ce-i drept, cu viitorul telefon, însoţită de textul "Numărătoarea inversă pentru #TheNextBigThing a început. Cine e gata pentru evenimentul din 14 martie?".

Zvonurile spun despre Samsung Galaxy S4 că va avea un ecran cu diagonala de 4,99 inci, un procesor mult mai rapid şi va permite utilizatorilor să controleze anumite funcţii doar cu privirea.

Un clip video de pe internet oferă însă o prezentare cât se poate de detaliată a telefonului întors pentru privirile celor curioşi pe toate părţile. Filmuleţul ridică însă semne de întrebare, pentru că autenticitatea sa nu poate fi verificată, iar sursa de unde provine nu are niciun fel de istoric dacă este de încredere sau nu, dar dacă dispozitivul prezentat mâine de Samsung nu va semăna cu acela din filmuleţ, nimeni nu va fi surprins sau scandalizat de acest lucru.

Printre zvonuri se mai numără faptul că Samsung Galaxy S4 va avea o cameră foto de 13 megapixeli în locul celei de 8 cu care sunt dotate modelele precedente. Apoi, va avea 2GB de memorie RAM şi va funcţiona cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.

Deşi internetul este plin de detalii despre viitorul telefon al Samsung, este foarte posibil ca producătorul sud-coreean să mai aibă câţiva aşi în mânecă.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/samsung-galaxy-s4-toate-zvonurile-care-circula-inainte-de-lasare-video-10665200
10665200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.