Sambata se lanseaza Duke Nukem Forever, cel mai amanat joc al tuturor timpurilor

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 iunie 2011 48 afişări

Regele s-a intors: dupa aproximativ 15 ani de la lansarea ultimului titlu, Duke Nukem Forever, cel mai asteptat joc video al tuturor timpurilor, va fi disponibil pentru fani. GameShop.ro Concept Store, impreuna cu theGameCAST.net, NVIDIA, GIGABYTE si Genius anunta lansarea jocului in Romania, pe 11 iunie 2011.

"Duke Nukem: Forever este unul dintre cele mai asteptate jocuri anul acesta, iar placile video NVIDIA GeForce GTX 560 reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care vor sa se bucure de o experienta completa," a declarat David Koblizek, NVIDIA PR Manager pentru Europa centrala si de est. "In plus, datorita tehnologiei NVIDIA 3D Vision, impatimitii de jocuri pot experimenta o noua dimensiune a jocului, care ii plaseaza direct in mijlocul actiunii."

Duke Nukem Forever a fost dezvoltat de-a lungul anilor de echipele de la 3D Realms, Triptych Games, Gearbox Software si Piranha Games, fiind publicat de 2K Games.

Lansarea va avea loc sambata in incinta magazinului GameShop.ro Concept Store. Participantii vor avea posibilitatea sa incerce Duke Nukem Forever pe PC-uri GIGABYTE echipate cu placi video NVIDIA. Mai mult, doritorii vor putea experimenta jocul in format 3D, gratie tehnologiei NVIDIA 3D Vision. Nu in ultimul rand, participantii vor putea lua parte la un concurs cu premii surpriza, inscrierile urmand sa se realizeze la fata locului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
jocuri,
Duke Nukem Forever,
lansare
/business-hi-tech/it/sambata-se-lanseaza-duke-nukem-forever-cel-mai-amanat-joc-al-tuturor-timpurilor-8330415
8330415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.