Panasonic a lansat prima camera video 3D din lume destinata amatorilor

Postat la 28 iulie 2010 69 afişări

Compania japoneza Panasonic Corporation a lansat astazi prima camera video 3D din lume, dedicata consumatorilor. Aceasta le permite amatorilor sa inregistreze imagini 3D prin simpla atasare a obiectivului 3D dedicat.

Camera, modelul HDC-SDT750 va fi lansata in magazine in 20 august, mai intai in Japonia si apoi in alte tari, din toamna acestui an.

Fara obiectivul 3D, camera video ofera utilizatorului posibilitatea de a obtine inregistrari video Full HD.

In ce priveste tehnologiile 3D, Panasonic a lansat in acest an primele plasme Full HD 3D Viera si primele playere 3D Blu-ray Disc, prima camera video profesionala 3D, primul obiectiv 3D din lume cu sistem de lentile duale interschimbabile dar si acum prima camera video 3D destinata amatorilor.

Producerea unei camere video 3D pentru amatori este un pas natural pentru Panasonic, potrivit oficialilor companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Panasonic,
camera 3D
/business-hi-tech/it/panasonic-a-lansat-prima-camera-video-3d-din-lume-destinata-amatorilor-6741565
6741565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.