Jocuri de strategie si Samurai Jack

Postat la 03 martie 2008 64 afişări

Au fost concurenti aprigi pe piata IT - Orlando Nicoara era la "carma" NetBridge si Calin Fusu era actionar majoritar la Neogen. Intre timp, Nicoara a devenit directorul general al Media Pro Interactiv, iar contul lui Fusu a crescut cu cateva milioane de euro dupa vanzarea a 20% din Neogen. Acum cei doi stau la masa pentru a discuta despre noi fuziuni, sisteme soft si competitii vechi fara "hard feelings". Iar finalul mesei a fost unul dulce... un cheese cake cu sos de fructe de padure.

La o masa de pe terasa inchisa a restaurantului Uptown lumina se reflecta pe display-ul laptop-ului deschis al lui Calin Fusu ce degusta inainte de masa un Martini Bianco si o convorbire la BlackBerry. Omul de afaceri a ajuns mai devreme, pentru ca a avut o alta intalnire in zona si, in asteptare, isi verifica mail-ul si vorbeste la telefon. Orlando e punctual si cei doi se afla din nou unul in fata celuilalt, insa nu de pe pozitii opuse in afaceri, ci doar pentru a lua masa si a discuta liber la invitatia revistei Target.

Dupa o scanare a meniului, ambii comanda pentru felul intai supa, de taitei si de rosii, isi lasa "armele" jos, adica BlackBerry-urile si laptop-ul, si raspund la intrebari.

Target: Voi nu va intalniti acum pentru prima oara, e adevarat?

Nicoara: Da, ne vedem cam o data la 6 luni pentru diferite scopuri, o data Calin mi-a propus sa lucram impreuna.

Fusu: Oferta e inca valabila...

Nicoara: Altadata m-am oferit eu sa cumpar Neogenul pentru suma de un milion de euro, evident a primit mai mult (de la fondul american de investitii Tiger - aproximativ 6 milioane de euro, n.r.).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jocuri,
de,
strategie,
si,
Samurai,
Jack
/business-hi-tech/it/jocuri-de-strategie-si-samurai-jack-4074084
4074084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.