Hacker universal

Postat la 03 martie 2008 12 afişări

<a href='http://lifehacker.com/' class='link3' target=_blank>www.lifehacker.com</a>

Ai probleme cu hardware-ul? LifeHacker te ajuta. Dar cu software-ul? Tot LifeHacker ar putea fi rezolvarea. Nu stii cum sa-ti cresti productivitatea muncii? Un singur cuvant: LifeHacker. Nu, nu este vorba despre vreun specialist IT, ci despre un blog pe care gasesti tot felul de sfaturi, trucuri sau scurtaturi pentru ca problemele legate de hardware, software sau productivitatea muncii sa fie mult mai simplu de rezolvat.

Spre exemplu, pentru cei care nu isi pot regla asa cum ar dori culorile si luminozitatea ecranului, Gina Trapani, vocea blogului LifeHacker, a gasit un site care face acest lucru pentru ei. Pagina web se numeste Screen Check, iar mecanismul este destul de simplu - pe pagina sunt doua bare: una care regleaza luminozitatea (de la alb la negru), iar cealalta care regleaza culorile (prin spectrul de culori rosu/verde/albastru). Urmand instructiunile Screen Check, ar trebui sa aveti un monitor reglat ca la carte. Iar acesta este doar unul din zecile de secrete pe care Gina Trapani l-a inpartasit cititorilor blogului ei, LifeHacker.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hacker,
universal
/business-hi-tech/it/hacker-universal-4074072
4074072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.