Google va intra pe piata tablet PC-urilor

Postat la 13 mai 2010 11 afişări

Google impreuna cu operatorul de telefonie mobila Verizon lucreaza pentru a lansa un tablet PC, potrivit lui Lowell McAdam, CEO al Verizon.

"Lucram impreuna pentru a crea o tableta", a spus McAdam, precizand ca vor profita "de toate lucrurile pe care Google le-a acumulat in portofoliu de-a lungul timpului pentru a oferi consumatorilor o experienta unica", potrivit The Wall Street Journal.

Tableta va avea la baza sistemul de operare Android si va avea incluse harti, e-mail, chat, posibilitatea de a stoca si citi carti si alte functionalitati. Dispozitivele, care vor functiona in reteaua LTE/4G a Verizon, ar urma sa fie disponibile pe piata la inceputul anului viitor. McAdam n-a precizat cine va fabrica viitoarea tableta.

Verizon, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata americana, a ramas pana acum in urma competitorului AT&T, in a carui retea GSM functioneaza atat tableta Kindle a Amazon, cat si iPad al Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Google,
tablet PC,
Verizon
/business-hi-tech/it/google-va-intra-pe-piata-tablet-pc-urilor-6116074
6116074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.