GadgetMania

Postat la 06 octombrie 2008 31 afişări

Se citeste "gadget", dar se scrie "Gaj-it", dupa nickname-ul unuia dintre fondatori. Ideea principala din spatele blogului Gaj-it.com este pasiunea pe care fondatorii o au pentru gadgeturi, insa blogul lor a reusit sa formeze o adevarata comunitate si prin intermediul celorlalte categorii precum "Hack and How-to", "News" sau "Reviews".

"Pasiunea noastra pentru gadgeturi este motivul pentru care am creat Gaj-it.com. Am vrut sa oferim oamenilor ca noi, care sunt innebuniti dupa gadgeturi si tehnologie, o sansa de a fi tot timpul informati despre cele mai noi tendinte din domeniu", spune Gaj, unul dintre fondatorii blogului care semneaza sub acest pseudonim.

Succesul blogului, care a fost nominalizat la "Cel mai bun blog al anului 2008", la categoria "Blog IT lifestyle" se datoreaza numeroaselor categorii si subiecte dezbatute de cei cinci fondatori ai blogului.

Astfel, pe gaj-it poti citi despre masini, ceasuri, jocuri, home entertainment, telefoane mobile sau despre web si entertainment. Site-ul contine si link-uri utile catre magazine online de produse electronice sau catre alte site-uri care i-ar putea interesa pe utilizatori.

In plus, Gaj-it este creat si ca o comunitate web 2.0, incurajandu-i pe utilizatori sa posteze propriile descoperiri in materie de gadgeturi si tehnologie, la categoria "Write for us" (scrie pentru noi ? n.r.). Gaj-it face parte din blogosfera britanica, ocupa locul 19 in blogtopsites (topsites.blogflux.com), la categoria technology, si locul 40 in topblogarea.com, doua comunitati de bloguri.

In plus, gaj-it se gaseste in topul Alexa si Technorati, cele mai importante site-uri care monitorizeaza mediul online din intreaga lume.

Cine face Gaj-it?

Gaj

Lucreaza in prezent ca dezvoltator SAP; este pasionat de dezvoltarea web, gadgeturi, internet marketing si tehnologiile web. Este absolvent al Universitatii din Manchester. Numele site-ului (Gaj-it) vine de la nickname-ul lui (Gaj) si se pronunta "Gadget".

GadgetGirl

Este redactorul-sef si directorul de marketing al blogului. Aduce informatii despre gadgeturile pentru femei si se ocupa de editarea textelor. In plus, felul in care arata site-ul acum i se datoreaza persoanei care scrie sub acest pseudonim.

Arutha

Cu o diploma in digital media si experienta in domeniul IT, Arutha face actualizare pe site cu stiri despre telefoane mobile, jocuri si laptopuri. Spune ca uraste pisicile, The Crazy Frog si cravatele. In plus, ar impusca bucuros persoana care a venit cu ideea cravatei purtata la tricou si spune ca nu ar fi surprins ca aceasta persoana sa fie chiar o femeie.

TazzaHall

Este jurnalist cu diploma si are experienta in industria de IT PR. TazzaHall se ocupa de partea de breaking business news si de noutatile in materie de gadgeturi. Uraste papusile Furby si nu intelege de ce cineva si-ar dori asa ceva.

Jen

Are diploma in web design si este specializata in administrarea afacerilor. Job-ul ei pentru Gaj-it este sa gaseasca pentru site cele mai cool gadgeturi. Ii plac: muzica, jocurile, hocheiul si... gadgeturile. Nu ii plac: Facebook, job-ul actual si barfele intre colegi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GadgetMania
/business-hi-tech/it/gadgetmania-4074375
4074375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.