Entersoft aşteaptă venituri cu 70% în creştere anul acesta

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 63 afişări

Furnizorul de soluţii software de business Entersoft estimează pentru anul acest afaceri de peste 0,6 milioane de euro, în creştere cu 70% faţă de nivelul din 2012, când afacerile s-au dublat, pe fondul extinderii portofoliului de clienţi.

“Vom depăşi în acest an pragul de 600.000 de euro al afacerilor. Anul trecut l-am încheiat cu o dublare a veniturilor, iar perspectivele pe 2013 sunt de foarte bun augur. Mizăm pe noi implementări ale platformei noastre vedetă Entersoft Business Suite, dar şi pe numărul tot mai mare de clienţi care solicită Entersoft Mobile, suita de aplicaţii de business ce oferă posibilitatea managementului dar şi echipelor de vânzări să sporească productivitatea prin accesarea oricând şi de oriunde a informaţiilor companiei”, explică Cristi Cozic, country manager Entersoft România.

Compania a atras în 2012 clienţi precum JTI Romania, Grupul Editorial Litera, APT Resources & Services, Heveco, Mondo Holding Concept. Tot în 2012 au fost derulate proiecte de extindere a soluţiilor de business la clienţi existenţi printre care Calivita, Universal Online Promotion (Elefant.ro).

“Pentru acest an avem în vedere extinderea reţelei de parteneri în Bucureşti şi mai ales în oraşele mari din ţară, dezvoltarea echipei interne atât ca număr cât şi prin obţinerea de certificări noi”, adaugă directorul companiei. De la începutul acestui an, compania şi-a mărit echipa cu 4 consultanţi de business, urmând ca în perioada următoare să fie deschise încă 5 posturi de consultanţi.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/entersoft-asteapta-venituri-cu-70-in-crestere-anul-acesta-10785167
10785167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.