Elkotech distribuie softul ATEN pentru accesarea de la distanţâ a centrelor de date

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 aprilie 2013 50 afişări

Distribuitorul de produse hardware şi software Elkotech a introdus în portofoliu aplicaţia software care le permite companiilor sâ înregistreze sesiunile de acces de la distanţâ a centrelor de date KVM-Over-IP a companiei ATEN.

Elkotech distribuie softul ATEN pentru accesarea de la distanţâ a centrelor de date

Softul Control Center Video Session Recorder (CCVSR) înregistreazâ automat mişcârile de pe ecran, ale tastaturii şi click-urile mouse-urilor atunci când serverele sunt accesate prin intermediul porturilor unui switch KVM-Over-IP. Companiile pot astfel folosi CCVSR pentru a urmâri incidentele tehnice şi pentru acţiunile de audit.

Software-ul înregistreazâ de la nivel de BIOS pânâ la logare, de la instalarea aplicaţiilor pânâ la configurarea oricârei pârţi a sistemului de operare, toate acţiunile fiind înregistrate şi salvate. Astfel, managerii IT pot utiliza software-ul pentru a repara orice incident tehnic şi pentru a evalua mai uşor situaţiile pe baza înregistrârilor. Acest lucru este util pentru organizaţiile care folosesc companii terţe pentru suportul IT.

Noul software de la ATEN se instaleazâ odatâ cu switch-urile KVM-Over-IP, fârâ a fi nevoie de o instalarea suplimentarâ pentru serverele vizate.

"Centrele actuale de date sunt din ce în ce mai complexe şi necesitâ un numâr mare de persoane şi companii terţe pentru a asigura o bunâ funcţionare a sistemelor şi aplicaţiilor. în acest context, existâ posibilitatea producerii unor erori tehnologice sau umane. CCVSR le permite managerilor IT sâ le urmâreascâ mai bine şi sâ redea imaginile pe baza înregistrârilor, pentru a identifica problemele. Software-ul este un instrument util pentru acţiunile de audit”, a declarat Kevin Chen, preşedinte al ATEN International.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soft,
distribuire,
acces,
hardware,
portofoliu,
aplicatie,
it
/business-hi-tech/it/elkotech-distribuie-softul-aten-pentru-accesarea-de-la-distanta-a-centrelor-de-date-10779999
10779999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.