Cum poti trimite un e-mail anonim

Postat la 21 septembrie 2010 282 afişări

Ti s-a intamplat macar o data sa renunti la ideea de a mai trimite un e-mail pentru a evita ca adresa ta de mail sa ajunga pe mainile cui nu trebuie si ca apoi sa fii asaltat de mesaje nedorite? Sau pur si simplu vrei sa te protejezi de represalii din partea unei persoane ori institutii pe care o critici?

Nu este neaparat nevoie sa iti dezvalui identitatea folosind adresa ta personala, ci exista modalitati de a trimite e-mailuri anonime.

Pentru a trimite un mesaj anonim, trebuie sa folosesti un intermediar, un remailer, adica un server care primeste mesaje cu instructiuni privind destinatarul si le trimite mai departe stergand toate urmele sursei. Acest intermediar inlatura header-ul, adica adresa de origine, data, informatiile despre serverele prin care mesajul a trecut de la expeditor pana la destinatar, message ID-ul.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
e-mail,
anonimat
/business-hi-tech/it/cum-poti-trimite-un-e-mail-anonim-7348834
7348834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.