Cum arata ochelarii 3D cu dioptrii

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 11 ianuarie 2011 259 afişări

Ochelarii 3D cu dioptrii, pentru cei cu probleme de vedere, sunt numai unul dintre produsele care compun noua gama de accesorii pentru televizoare lansata de Samsung.

"Segmentul de accesorii pentru televizoare este impanzit de produse demodate, neprietenoase si cu beneficii limitate", a spus Sanchul Lee, vice presedintele diviziei Visual Display Business din cadrul Samsung. Compania a lansat o linie de accesorii TV printre care telecomanda cu ecran tactil, inspirata de telefoanele mobile inteligente ale companiei, ochelarii 3D cu prescriptie medicala sau camera video HD care transforma televizorul intr-un telefon mobil.

Ochelarii cu dioptrii permit atasarea lentilelor cu prescriptie medicala, asa incat si persoanele cu defecte de vedere sa poata urmari fara probleme imaginile tridimensionale. Exista insa si posibilitatea ca utilizatorii sa poarte proprii ochelari, bratele celor 3D conectandu-se chiar la baza superioara a lentilelor si fiind asadar mai flexibili, ceea ce inseamna ca pot fi purtati peste ochelarii obisnuiti, fara riscul de a se rupe. Au mai putin de 28 de grame si sunt cei mai usori ochelari 3D din lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
ochelari,
3D,
Samsung,
dioptrii,
vedere
/business-hi-tech/it/cum-arata-ochelarii-3d-cu-dioptrii-7878019
7878019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.