Consultanţi virtuali în construcţii

Autor: Ioana Matei Postat la 14 mai 2013 62 afişări

Producătorul de blocuri ceramice Wienerberger România lansează „123Casa!”, prima aplicaţie mobilă din România dedicată utilizatorilor de smarthpone sau tablete, care se află în procesul de planificare sau construcţie a unei case. Aplicaţia este compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android, fiind disponibilă în AppStore şi Google Play.

Consultanţi virtuali în construcţii

123Casa!, consultantul virtual în construcţii de la Wienerberger, acţionează ca un consilier personal şi îi poate asista pe cei care construiesc pe tot parcursul proiectului, de la planul casei, până la finalizarea acestuia.

Aplicaţia este disponibilă gratuit în AppStore şi Google Play pentru toţi utilizatorii de smartphone şi tabletă cu sistem de operare Android şi iOS. 123Casa! de la Wienerberger este un instrument specializat în calcularea necesarului de materiale de zidărie, estimarea costului şi a duratei construcţiei, programarea  etapelor şi realizarea corectă a unei case trainice şi eficiente energetic.

Meniul aplicaţiei este structurat pe şase categorii, fiecare detaliind o etapele din procesul de construcţie a unei locuinţe, printre acestea numărându-se un estimator al necesarului de materiale sau un consilier care oferă informaţii despre paşii construcţiei.

Wienerberger este cel mai mare producător global de cărămizi, a intrat pe piaţa din România în anul 1998. Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine în acest moment trei unităţi de producţie la nivel local în Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu şi Triteni Cluj.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/consultanti-virtuali-in-constructii-10877880
10877880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.