Cine este noul sef al Sony in Romania

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 07 februarie 2011 28 afişări

Tomohiro Nakashima (38 de ani) a preluat conducerea filialei din Romania a Sony incepand din luna februarie, inlocuindu-l pe Taiju Ishikawa, care va coordona de acum inainte activitatea companiei in Cehia si Slovacia.

"Sunt increzator ca Romania are un potential sporit pentru cresterea operatiunilor Sony locale. Ne propunem ca obiectiv pe termen mediu sa devenim brandul numarul unu in preferintele romanilor pentru electrocasnicele de larg consum", spune Nakashima.

Tomohiro Nakashima, noul sef al Sony pentru Europa Centrala si de Sud-Est, si-a inceput cariera in companie in urma cu 14 ani. A condus echipa de marketing global a segmentului de produse audio din 1999, timp de patru ani. A preluat apoi pozitia de conducere in regiunea Pakistan/Afganistan, iar in 2006 preia operatiunile din Iran. Intre 2008 si 2010, Nakashima este responsabil de retail pentru magazinele Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmand ca din 2010 sa fie directorul pentru zona Balcanilor de Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
IT&C,
Sony,
Tomohiro Nakashima
/business-hi-tech/it/cine-este-noul-sef-al-sony-in-romania-7959184
7959184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.