Ce dispozitiv misterios pregăteşte Samsung?

Autor: Razvan Muresan Postat la 31 ianuarie 2012 43 afişări

Compania Samsung promovează pe reţelele sociale un anunţ referitor la noul dispozitiv pe care îl va lansa în perioada următoare. Campania se leagă de meciul pentru campionat din fotbalul american profesionist, unul dintre marile evenimente de peste Ocean, urmărit de regulă de milioane de telespectatori.

Care să fie misteriosul produs? Din informaţiile obţinute pe surse de businessinsider.com, Samsung pregăteşte fie o nouă tabletă PC, fie următoarea generaţie a smartphoneurilor Galaxy S III. Potrivit mesajulul postat pe profilul companiei Samsung de pe reţeaua socială Twitter, reclama va fi dufuzată în sfertul al patrulea al jocului, fiind unul dintre cele mai lungi clipuri publicitare din timpul meciului. Ce se poate bănuie faptul că un buget de milioane bune de dolari a fost pregătit pentru demararea noii campanii de marketing.

Samsung, cel mai mare conglomerat sud-coreean, a anunţat la finele lunii ianuarie că va investi în acest an suma record de 41,4 miliarde de dolari, iar grupul mizează pe cipurile logice şi ecrane OLED pentru a repeta succesele înregistrate în faţa rivalilor cu cipurile de memorie pentru calculatoare sau ecranele LCD. Potrivit Mediafax, Samsung nu a detaliat obiectivele investiţiilor de 47.800 miliare de woni, dar analiştii anticipau o majorare a investiţiilor în cipuri pentru dispozitive mobile şi ecrane OLED. Grupul este renumit pentru investiţii în noi tehnologii noi înaintea rivalilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
samsung,
promovare,
model
/business-hi-tech/it/ce-dispozitiv-misterios-pregateste-samsung-9192700
9192700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.