Blog pe SMS

Postat la 06 octombrie 2008 6 afişări

Blogul smstextnews.com este un serviciu zilnic ce furnizeaza stiri si opinii catre 250.000 de executivi si "fanatici" din industria de telefonie mobila din toata lumea.

Continutul furnizat este un mix de stiri si content creat de cei care tin acest blog si este trimis prin intermediul industriei telecom si wireless.

Blogul a fost infiintat in ianuarie 2006 de catre Ewan MacLeod. Fiind un antreprenor in acest domeniu, MacLeod a creat unul dintre cele mai importante servicii de text sms pe ecranele din cluburile de noapte si barurile din Marea Britanie. In plus, MacLeod a fost si primul care a programat si a lansat mesajele foto pe ecrane atunci cand operatorii de telefonie mobila din Anglia foloseau o tehnologie mult sub cea utilizata de McLeod pentru MMS-uri.

Ewan a inceput prin a scrie pe blog diferite articole, opinii personale sau stiri preluate din alte surse. Si-a denumit blogul SMS Text News pentru ca venea cu ceva inovator ? text messaging: continutul poate fi trimis si prin scurte mesaje scrise utilizatorilor inscrisi pe blog.

Site-ul este monitorizat in mare parte de analisti din industrie, investitori, de oameni din media si alte industrii.

Cititorii sunt din toate colturile lumii, dar ponderea majoritara o detin cei din Anglia, Europa si America de Nord.

In martie 2008, numarul de utilizatori unici s-a ridicat la peste 150.000. MacLeod estimeaza ca numarul de utilizatori pe luna se ridica la 250.000, dar spune ca acesta ar putea fi mult mai mare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blog,
pe,
SMS
/business-hi-tech/it/blog-pe-sms-4074376
4074376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.