Bitdefender a lansat versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 august 2014 154 afişări

Bitdefender a lansat versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

"Criminalitatea cibernetică în creştere şi utilizarea la scară largă a tehnologiei, accentuează necesitatea securităţii, astfel că a trebuit să construim un concept extrem de prietenos în spatele tehnologiilor noastre cheie’’, a declarat Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Produsele Bitdefender sunt echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfăşurată de utilizator şi autoreglează setările şi resursele pentru a susţine fiecare tip de acţiune. Bitdefender integrează, de asemenea, modulul Wallet, ce securizează datele sensibile. Quick Vulnerability Scanner avertizează în privinţa software-ului neactualizat şi vulnerabil sau asupra setărilor nesigure ale sistemului. OneClick Optimizer menţine viteza de rulare a sistemului. Modulul Autopilot, dezvoltat pe durata a zece ani, ia în mod automat decizii de securitate, fără să fie necesară intervenţia utilizatorului. Raportul de securitate informează stării sistemului şi oferă informaţii care ajută utilizatorul să ia măsuri pentru siguranţa  online.

Noul Bitdefender Total Security 2015 este disponibil în Statele Unite de la începutul lunii iulie.

În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test şi AV-Comparatives. Cele mai importante cinci pieţe pentru Bitdefender sunt SUA (care generează venituri anuale de 20 de milioane de dolari doar din vânzări online, exceptând contractele corporate), urmate de Franţa, Germania, Canada, Marea Britanie şi Australia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bitdefender,
securitate,
produse,
lansare
/business-hi-tech/it/bitdefender-a-lansat-versiunea-2015-a-suitei-de-produse-de-securitate-13039394
13039394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.