Aplicaţia pentru ieşit în oraş – printre cele mai utile

Autor: Ioana Matei Postat la 23 mai 2013 517 afişări

Aplicaţia pentru ieşit în oraş "Oraşul Meu" a fost recent premiată cu locul trei la categoria "Aplicaţii Utile" în cadrul evenimentului Mobile Awards România 2013. Dezvoltată de agenţia interactivă iLeo şi Breeze Mobile, aplicaţia Orasul Meu este un ghid lansat în 2011 pentru a pune în legătură oamenii, locurile şi evenimentele urbane.

Aplicaţia pentru ieşit în oraş – printre cele mai utile

Noua versiune a aplicaţiei este îmbogăţită cu o secţiune dedicată plăţilor mobile, numită util.in.oras, realizată în parteneriat cu Orange România. Cu ajutorul noii opţiuni, utilizatorii au posibilitatea de a plăti prin SMS pentru transportul în oraş: metrou, transport urban de suprafaţă, taxi, parcare şi rovinieta electronică. Suma corespunzătoare serviciului va apărea pe factura următoare în cazul abonaţilor Orange sau se va scădea pe loc din creditul clienţilor Orange PrePay.

Aplicaţia Oraşul Meu este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android şi acoperă 32.000 de locuri şi 1.500 de evenimente introduse în medie lunar, în Bucureşti, în oraşele mari ale ţării, pe Valea Prahovei şi pe litoral.

Printre cele mai importante funcţii din ghidul mobil se numără: „in.jurul.meu” care arată cele mai apropiate locuri si evenimente cu afişare în format hartă sau listă pe baza localizării prin GPS şi motorul de căutare cu un sistem flexibil de filtrare a rezultatelor. Totodată, extrem de utilă este posibilitatea listării  locurilor  favorite, identificarea rapidă a celor mai apropiate ATM-uri, staţii RATB, centre de bilete, dar şi identificarea tuturor locurilor şi evenimentelor care le plac sau la care sunt prezenţi prietenii. Funcţia de check-in şi platformele Facebook şi Twitter nu sunt uitate nici ele, oferind posibilitatea de conectare şi opţiunea de Share.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/aplicatia-pentru-iesit-in-oras-printre-cele-mai-utile-10896991
10896991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.