HP lansează noua gamă de laptopuri Spectre

Autor: Florin Casota Postat la 26 octombrie 2017 714 afişări

Compania a lansat cel mai subţire laptop touchscreen şi primul convertibil consumer cu ecran cu filtru de confidenţialitate integrat

HP lansează noua gamă de laptopuri Spectre

HP Inc. a prezentat laptop-urile premium HP Spectre 13 şi HP Spectre x360 13. Noile produse - cu procesoare de ultimă generaţie, promit o durată mai lungă de viaţă a bateriei şi un ecran mai subţire cu unghiuri mai bine conturate.

Cele două laptop-uri au un display cu rezoluţie 4K, procesoare quad-Core i5 şi i7 de generaţie 8 şi până la 16 GB RAM, iar Spectre x360 are o opţiune a ecranului care împiedică alte persoane decât utilizatorul autorizat să vizualizeze conţinutul acestuia.

HP Spectre 13 este construit din aluminiu şi firbră de carbon, difuzoarele sunt amplasate deasupra tastaturii iluminate, iar producătorul susţine până la 11,5 ore de viaţă a bateriei şi încărcarea de la zero la 50% în 30 de minute.

HP Spectre x360 se poate transforma din laptop în tabletă, oferind performanţe quad-core, filtru de confidenţialitate integrat în ecran şi o baterie cu durată de până la 16.5 ore

Laptopurile HP Spectre 13 vor fi disponibile în România în Noiembrie 2017, începând de la 1,599 Euro;

Laptopurile HP Spectre x360 vor fi disponibile în România în Noiembrie 2017,  începând de la 1,299 Euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.