Florin Talpeş, cofondator şi CEO, Bitdefender: O mare lecţie pe care viaţa mi-a dat-o este că învăţatul în echipă e mult mai important decât învăţatul individual

Postat la 16 decembrie 2020 311 afişări

Florin Talpeş, cofondator şi CEO, Bitdefender: O mare lecţie pe care viaţa mi-a dat-o este că învăţatul în echipă e mult mai important decât învăţatul individual

Carte de vizită:

1.  Florin Talpeş este cunoscut în mediul de afaceri românesc pentru cei peste 20 de ani în care a clădit un business renumit nu doar în România, ci şi în afara graniţelor.

2.  El a pus bazele producătorului celui mai exportat produs românesc după volum, care protejează datele digitale a peste jumătate de miliard de utilizatori din toată lumea; compania este cel mai mare producător român de software.

3. A absovit Facultatea de Matematică-Informatică şi a debutat ca cercetător în software la Institutul de Tehnică de Calcul din Bucureşti în 1990.

4. Bitdefender a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 671 mil. lei (141 mil. euro), în creştere cu 23% faţă de anul precedent, arată datele din bilanţul companiei, disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, iar numărul mediu de angajaţi a urcat cu 139, la 1.377.

5.  Producătorul de soluţii de securitate cibernetică se pregăteşte să deschidă un centru global de operaţiuni în Texas, care va lucra cu clienţi la nivel internaţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.