Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Moov Leasing - platformă digitală de leasing operaţional

Postat la 15 mai 2024 82 afişări

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, care oferă pachete de servicii integrate şi personalizate de leasing operaţional persoanelor fizice, PFA-urilor şi companiilor, astfel încât întregul proces - de la alegerea maşinii, alegerea serviciilor şi până la semnarea contractului - să poată fi parcurs în doar câteva minute.

Descrierea inovaţiei:

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing, şi Mircea Dihel, fost CEO al Ţiriac Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing operaţional într-un mod simplu, rapid şi flexibil. Platforma a devenit funcţională în iulie 2023, fiind lansată oficial pe 15 noiembrie. Platforma este destinată cu precădere persoanelor fizice, PFA-urilor şi micilor antreprenori, oferindu-le într-un mod simplu soluţii pentru nevoia acestora de a beneficia de o maşină fără a fi nevoiţi să se deplaseze, să cumpere maşina, să se preocupe de mentenanţă sau să fie nevoiţi să o vândă în momentul în care îşi vor dori să o înlocuiască. Moov Leasing oferă soluţii relevante, datorită parteneriatelor cu majoritatea dealerilor auto din România, reuşind, astfel, să ofere o varietate mare de mărci şi modele. Platforma permite o personalizare completă a pachetului de leasing: clienţii aleg durata contractului şi serviciile dorite şi au posibilitatea de a adăuga servicii, de a schimba sau de a cumpăra maşina pe parcursul contractului. În plus, Moov Leasing oferă un grad foarte mare de flexibilitate, astfel încât utilizatorul poate renunţa la contract oricând doreşte, cu un simplu preaviz, fără a fi constrâns de angajamente pe termen lung. Rata fixă lunară, deductibilă pentru persoanele juridice, oferă clienţilor acces la o gamă largă de soluţii de mobilitate, în funcţie de preferinţe: asigurări, taxe, rovinietă, întreţinere completă, asistenţă rutieră, managementul anvelopelor şi multe altele.

Investiţia până în acest moment în Moov Leasing a ajuns la 5 milioane de euro.

Elementul de noutate:

Spre deosebire de companiile de leasing operaţional „tradiţional”, Moov Leasing oferă clienţilor servicii flexibile, rapide şi accesibile, prin intermediul unei platforme 100% digitale. În mai puţin de 10 minute, oricine îşi poate alege o maşină care să corespundă nevoilor din acel moment. Clienţii pot schimba/cumpăra maşina oricând pe parcursul contractului, dar şi să renunţe la aceasta. Soluţiile Moov Leasing pot fi cumpărate direct de pe site-ul companiei, în showroomurile partenerilor, şi, în curând, vor fi integrate în diferite ecosisteme.

Efectele inovaţiei:

Dezvoltarea unei noi pieţe de servicii de mobilitate pentru retail, prin care clienţii îşi pot schimba maşina ori de câte ori au nevoie, printr-un proces simplu, flexibil şi digital, fără a mai fi nevoiţi să treacă prin paşii obişnuiţi pentru alegerea maşinii, cumpărarea acesteia, logistica necesară utilizării, mentenanţei şi vânzării maşinii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.