Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Automatizarea procesului de optimizare pentru motoare de căutare (SEO automat)

Postat la 23 februarie 2024 101 afişări

Aysa.ai este o platformă inovatoare de automatizare a SEO, concepută special pentru a susţine succesul afacerilor de comerţ electronic de mici şi medii dimensiuni, potrivit reprezentanţilor companiei. Utilizând o abordare holistică (SEO de la A la Z), Aysa.ai elimină necesitatea specialiştilor SEO şi facilitează optimizarea magazinelor online chiar şi pentru cei cu cunoştinţe limitate în SEO.

Descrierea inovaţiei:

Lansată în aprilie 2023, în urma unei investiţii de 40.000 de euro, printre caracteristicile cheie ale Aysa.ai se numără o interfaţă uşor de utilizat, care simplifică SEO pentru toate nivelurile de abilităţi, şi o abordare cuprinzătoare a SEO, acoperind totul de la optimizarea cuvintelor cheie şi strategia de conţinut, până la SEO tehnic şi analize de performanţă. Aysa.ai oferă o soluţie rentabilă, cu actualizări continue pentru a menţine magazinele online în fruntea clasamentelor motoarelor de căutare.

Publicul ţintă al Aysa.ai include întreprinderile mici şi mijlocii din sectorul comerţului electronic, cu un accent iniţial pe Europa de Est, în special România, Bulgaria şi Moldova, având planuri de extindere în pieţe mai mari. Fondatorul afacerii este Marius Florin Dosinescu: „Ca antreprenor, în businessul anterior am trecut prin multe probleme legate de SEO, dar în acelaşi timp a fost principalul motor de creştere şi care mi-a adus succesul. Am trecut prin diverse soluţii, de la freelanceri, la agenţii de renume, oameni interni şi în cele din urmă soluţia câştigătoare a fost o combinaţie între automatizare şi intervenţie umană, intern. Această soluţie poate fi câştigătoare pentru majoritatea IMM-urilor din domeniul comerţului electronic, urmând acelaşi model. Îmi doresc foarte mult să ajut aceste IMM-uri să lupte cu marile branduri, cu bugete de zeci de ori mai mici”.

Elementul de noutate:

Noutatea principală a Aysa.ai în domeniul automatizării SEO pentru afaceri de comerţ electronic de dimensiuni mici şi medii constă în capacitatea sa unică de a executa efectiv sarcinile SEO, nu doar de a le analiza şi raporta.

Această diferenţiere importantă o face să iasă în evidenţă pe piaţă prin: execuţia automată a sarcinilor SEO (spre deosebire de alte instrumente SEO care se limitează la analiza şi raportarea datelor, Aysa.ai merge un pas mai departe, executând efectiv sarcinile SEO necesare. Aceasta înseamnă că platforma poate implementa optimizări, ajustări de conţinut şi alte modificări SEO fără intervenţia umană activă, ci doar cu supraveghere); minimizarea nevoii de intervenţie umană (prin capacitatea sa de a executa taskuri SEO, Aysa.ai reduce semnificativ necesitatea intervenţiei umane.

Aceasta este o caracteristică deosebit de valoroasă pentru afacerile mai mici, care nu dispun de resursele necesare pentru a angaja sau a menţine un specialist SEO dedicat); monitorizare continuă şi adaptare (Aysa.ai oferă o monitorizare continuă a performanţei SEO, ajustându-se automat în funcţie de schimbările din algoritmi sau de tendinţele de pe piaţă.

Acest lucru asigură că strategiile SEO rămân eficiente şi relevante în timp); interfaţă uşor de utilizat pentru supraveghere (chiar şi cu automatizarea avansată, Aysa.ai menţine o interfaţă prietenoasă şi accesibilă, permiţând utilizatorilor să supravegheze şi să intervină dacă este necesar, fără a necesita cunoştinţe avansate de SEO). Prin urmare, inovaţia adusă de Aysa.ai are un impact semnificativ asupra modului în care afacerile mici şi mijlocii abordează şi gestionează SEO, contribuind la nivelarea terenului de joc în competiţia digitală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.