RCS&RDS ar putea fi amendat pentru nerespectarea tarifului de interconectare

Postat la 21 decembrie 2007 1 afişăre

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) ar putea amenda operatorul RCS&RDS cu pana la 5% din cifra de afaceri pentru nerespectarea tarifului de interconectare reglementat in domeniul telefoniei

"ANRCTI a transmis RCS&RDS o notificare prin care anunta furnizorul ca a constatat nerespectarea obligatiei privind cuantumul tarifului de interconectare, impusa acestuia de autoritate prin decizia nr.2849/2007. In notificare, ANRCTI acorda furnizorului un termen limita pana la care acesta trebuie sa amendeze toate acordurile de interconectare incheiate inainte de data de 8 august 2007 in ceea ce priveste cuantumul tarifului perceput pentru serviciul de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor in reteaua RCS&RDS", se arata intr-un comunicat al autoritatii.

RCS&RDS trebuie sa faca dovada indeplinirii obligatiilor impuse pana la data limita de 25 ianuarie 2008. Potrivit ANRCTI, nerespectarea conditiilor impuse de autoritatea de reglementare constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda contraventionala in cuantum de pana la 5% din cifra de afaceri.

Mai multe detalii, pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/rcs-rds-ar-putea-fi-amendat-pentru-nerespectarea-tarifului-de-interconectare-2313545
2313545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.