Zeităţi de vânzare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 aprilie 2017 38 afişări

Fascinaţia exercitată de diamantele colorate asupra colecţionarilor nu pare să pălească, determinând casele de licitaţii să pună la bătaie piese cât mai scumpe, aşa cum se pregăteşte s-o facă Sotheby’s pentru licitaţia sa din mai de la Geneva.

Zeităţi de vânzare

Compania scoate la vânzare o pereche de cercei formată dintr-un diamant roz şi unul albastru considerată a fi cea mai scumpă disponibilă vreodată la licitaţie.

Diamantele poartă nume de zeităţi olimpiene: Artemis, de culoare roz şi 16 carate, evaluat la 18 milioane de dolari şi Apollo, de culoare albastră şi 14,54 carate, evaluat la 50 milioane de dolari şi vor fi vedetele evenimentului Magnificent Jewels & Noble Jewels, unde vor putea fi achiziţionate separat datorită rarităţii lor, susţin oficialii casei de licitaţii. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.