Veniţi să beţi o cafea la Operă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 mai 2014 72 afişări

Opera Naţională Engleză a anunţat planuri menite să ajute instituţia să facă profit. Astfel, pe lângă spectacole clasice de operă, se vor monta şi musicaluri care, speră conducerea, vor ajunge să fie jucate şi West End, zona din Londra unde ajung cele mai populare producţii.

Veniţi să beţi o cafea la Operă

Astfel, potrivit The Independent, programul de marketing al operei londoneze include organizarea de spectacole şi în provincie, prin colaborări cu instituţiile locale, şi se va construi un nou centru de producţie unde să se desfăşoare repetiţiile pentru spectacole.

Cea mai insolită inovaţie este decizia de a lăsa deschisă toată ziua pentru public clădirea operei, London Coliseum, graţie instalării unei cafenele în foaier. Cafenea ar urma să fie administrată de un întreprinzător particular şi ar trebui să ajute la atragerea de public nou pentru operă şi musical.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/veniti-sa-beti-o-cafea-la-opera-12618107
12618107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.