Poveşti cu animale, sirene şi sârmă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 martie 2018 118 afişări

Unii sculptori îşi exprimă viziunea artistică în marmură, lemn sau lut. Alţii consideră că se exprimă mult mai bine cu ajutorul sârmei, pe care o modelează în tot felul de forme, unul dintre aceştia fiind britanicul Martin Debenham.

Poveşti cu animale, sirene şi sârmă

Lucrările acestuia ies în evidenţă prin faptul că par a fi nişte desene în creion, cu multe linii trasate pe hârtie ce le dau un aspect tridimensional, şi care sunt apoi transpuse în realitate, fiind gândite pentru a fi expuse în aer liber.

Printre cele mai spectaculoase creaţii ale sale se numără personaje fantastice, cum ar fi o sirenă care aşteptă pe o piatră pe malul apei ori animale, păsări şi insecte: cai de mare, pisici, vulturi în zbor, lebede şi fluturi şi chiar şi copaci, toate lucrate din sârmă de oţel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animale,
povesti,
ajutor,
lemn,
viziune,
apa,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.