Pe lângă poşete şi bijuterii femeile au de acum un nou tip de accesoriu: sticlele cu apă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 octombrie 2017 149 afişări

La o îmbrăcăminte elegantă este nevoie de accesorii pe măsură, iar acestea nu includ numai poşete şi bijuterii, ci şi sticlele de apă, aşa cum sunt cele propuse de brandul Bkr, scrie LA Times.

Pe lângă poşete şi bijuterii femeile au de acum un nou tip de accesoriu: sticlele cu apă

De la sticle simple de plastic, la unele cu ţepi, cu inimioare sau alte modele, pentru ţinute mai sportive, sau sticle cu cristale Swarovski pentru persoanele mai pretenţioase, produsele Bkr au ajuns să se vândă bine la preţuri de câteva zeci sau chiar aproape 200 de dolari bucata, în magazine ca Sephora, Harrod’s ori Saks Fifth Avenue. 

Fondatoarele brandului, Tal Winter şi Kate Cutler, afirmă că, după un start mai slab, vânzările au crescut foarte mult, propulsate de curentul ”frumuseţe din interior“ (produse gândite să întreţină din interior frumuseţea pielii, părului sau unghiilor) din ultimii ani, iar ideea de poziţionare a sticlelor ca produse de înfrumuseţare a venit din partea clientelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.