Masurile corporale ale printului Charles, motiv de scandal in Londra

Postat la 10 mai 2010 48 afişări

Cunoscuta artera londoneza spre care se indreapta cautatorii de perfectiune in materie de croitorie barbateasca este zguduita de un scandal.

Scandalul de pe Saville Row este cauzat de presupusul furt al unor date confidentiale despre clienti, furt indraznit de un fost angajat al Ede & Ravenscroft, cea mai veche croitorie barbateasca din Marea Britanie, printre ai carei clienti se numara Printul Charles.

Firma Ede & Ravenscroft sustine ca fostul sau angajat Matthew Farnes, care a lucrat vreme de patru ani la departamentul de croitorie la comanda, si-ar fi infiintat propria afacere concurenta in acest timp, ceea ce l-ar fi impins sa subtilizeze date confidentiale despre clienti, cum ar fi masurile lor corporale.

Toate companiile de pe Saville Row pastreaza cu sfintenie secretul informatiilor despre clienti, dat fiind ca printre acestia se numara de la politicieni la oameni extrem de bogati, dintre care unii nu vor nici macar sa se stie la ce croitor apeleaza, cu atat mai putin ce dimensiuni au la talie, astfel ca un eveniment ca furtul informatiilor de la Ede & Ravenscroft apare ca foarte grav.

De cealalta parte a baricadei, Matthew Farnes, ce si-a deschis propria sa croitorie anul trecut, sustine ca este nevinovat, dar refuza sa dezvaluie daca in perioada petrecuta la fostul sau angajator a avut contact cu clientii din familia regala britanica.

Pe Saville Row, opiniile asupra acestui scandal sunt impartite: firmele mai vechi in bransa sustin ca Ede & Ravenscroft nu ar trebui sa fie afectata, deoarece clientii tin la firma unde isi lucreaza hainele, si in plus multi dintre cei plecati de la o companie cu traditie ajung sa traga obloanele dupa cativa ani, iar clientii ce i-au urmat revin la vechea firma.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panorama,
Saville Row
/arta-si-societate/panorama/masurile-corporale-ale-printului-charles-motiv-de-scandal-in-londra-6100007
6100007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.