De pe şantier în magazin: sacul de ciment, transformat în ghiozdan

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 martie 2018 85 afişări

eşeurile unora pot fi comoara altora, atunci când încap pe mâna unor companii care ştiu ce să facă cu ele pentru a scoate profit, aşa cum procedează firma elveţiană Elephbo, care se declară adepta modei sustenabile.

De pe şantier în magazin: sacul de ciment, transformat în ghiozdan

Aceasta, scrie The Independent, a pus în vânzare o gamă de rucsacuri şi alte accesorii, precum şi încălţări, la confecţionarea cărora foloseşte saci de ciment reciclaţi.

Sacii de ciment provin din Thailanda, fiind apoi reciclaţi într-o fabrică din Cambodgia şi utilizaţi împreună cu bucăţi de piele la confecţionarea de rucsacuri şi alte produse care se vând în Europa.

Chiar dacă folosesc materiale reciclate ca sacii de ciment, rucsacurile nu sunt deloc ieftine, ele fiind disponibile pe site-ul firmei pentru circa 229 de franci elveţieni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
santier,
firma,
ciment,
comoara,
companii,
declaratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.