Atenţie la copacul fermecat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 noiembrie 2017 74 afişări

Sătulă să-i vadă pe neatenţi împiedicându-se la o denivelare a trotuarului din dreptul unui arbore bătrân din faţa casei ei, o americancă din Los Angeles, Rita Tateel, a decis să ia măsuri, transformând roşcovul de 100 de ani într-un miniadăpost pentru zâne şi pitici, scrie LA Times

Atenţie la copacul fermecat

 Copacul fermecat are acum căsuţe, uşiţe, scări în spirală, chiar şi cascadă şi un lac miniaturale, plăntuţe, pitici şi zâne, atrăgând atenţia trecătorilor înainte să se împiedice în denivelarea de pe trotuar. Spre surprinderea iniţiatoarei proiectului, nu numai că nu s-a furat nimic din copac, ci chiar au mai apărut diverse elemente de decor aduse de alţi oameni, cum ar fi o cutie poştală, o umbrelă sau chiar o cutie cu cretă pentru cei care  doresc să deseneze pe asfalt contribuind la înfrumuseţarea locului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.