Topul celor mai proaste cântece din anii '90 (GALERIE VIDEO)

Postat la 25 februarie 2012 198 afişări

Piesa "Love Is All Around", a trupei scoţiene Wet Wet Wet, este considerată cea mai proastă piesă a anilor '90, într-un top realizat de publicaţia de specialitate New Musical Express.

Melodia respectivă, iniţial înregistrată de The Troggs în 1967, a fost preluată de numeroşi artişti, între care REM, iar coverul realizat de Wet Wet Wet a fost inclus pe coloana sonoră a filmului "Patru nunţi şi o înmormântare" (1994). "Love Is All Around"a stat 15 săptămâni în fruntea topului britanic de single-uri.

Pe locul al doilea s-a situat una dintre cele mai parodiate piese de după 1990, "My Heart Will Go On" a lui Celine Dion, piesă cunoscută îndeosebi datorită includerii în coloana sonoră a filmului "Titanic".

Locul al treilea: "Praise You" - Fatboy Slim (1998)

Locul al patrulea: "Faith" - Limp Bizkit (1998), cover după piesa din 1987 a lui George Michael

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/topul-celor-mai-proaste-cantece-din-anii-90-galerie-video-9344072
9344072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.