Remix-ul de 40 de milioane de vizualizări - VIDEO

Autor: Matei Postat la 15 august 2012 140 afişări

Un alt exemplu că dacă începi de jos şi îţi urmezi pasiunea poţi să ajungi să ai şi succes: DJ Blend. Născut în Texas, Blend locuieşte acum în Los Angeles şi este urmărit de fani din întreaga lume. Videoclipul care a făcut peste 40 de milioane de vizualizări îl prezintă pe tânărul DJ dansând cu o mască similară cu cea a păpuşii Chuck în timp ce mixează.

Potrivit informaţiilor de pe siteul personal, ideea de a se filma în timp ce dansează pe propriile remixuri a venit din dorinţa de a răspândi muzica pe care o iubeşte întregii lumi şi necesitatea de a se şi susţine financiar din această pasiune.În mai puţin de trei ani, muzica mixată de Bend a făcut înconjurul lumii, fiind ascultată de fani din Europa, America şi Asia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
videoclip,
youtube,
vizitatori
/arta-si-societate/muzica/remix-ul-de-40-de-milioane-de-vizualizari-video-9950239
9950239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.