Pop Art de inima albastra

Postat la 09 decembrie 2008 52 afişări

Pe ultimul sau album, Kanye West se straduieste prea tare sa ne spuna ce grea e viata unui artist milionar.

Inca nu ma pot hotari: Kanye West este un personaj pozitiv sau negativ? Daca ar fi fost intr-un film de-al lui Clint Eastwood, ar fi fost unul dintre baietii buni sau un personaj negativ? Ca sa fiu sincer, dovezile impotriva lui sunt destul de solide. Sa le examinam:

 

1) Kanye are un orgoliu de proportii planetare. Incredibila lui aroganta s-ar putea sa nu surprinda, dat fiind ca e un star hip-hop. Tineti pagina intai! “Rapperul are un respect de sine sanatos”! Nu prea merge ca stire, nu? Ce vreau sa spun adica este ca intregul gen hip-hop se bazeaza, in esenta, pe faptul ca te pretinzi de un milion de ori mai bun decat ceilalti. Totusi, aroganta lui Kanye a atins noi culmi la gala MTV European Video Music Awards, cand a dat navala pe scena, afirmand ca Justice si Simian Mobile Disco nu meritau sa castige. “Realizarea videoclipului meu a costat un milion de dolari”, a spus el. “Daca nu castig eu, premiul isi pierde credibilitatea.” Hmmm.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
pop art,
Kanye West
/arta-si-societate/muzica/pop-art-de-inima-albastra-3642301
3642301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.