Mii de oameni s-au adunat pentru concertul Bon Jovi in Piata Constitutiei din Capitala

Postat la 10 iulie 2011 94 afişări

ACTUALIZAT - Trupa Bon Jovi a sustinut duminica, un show exploziv de trei ore in Piata Constitutiei din Capitala, in fata unui public de peste 50.000 de persoane.

Spectacolul a inceput la ora anuntata, 20.00, iar piesa care a dat startul show-ului a fost "Raise Your Hands", fiind urmata de "You give love a bad name". Au urmat cantece precum "We weren't born to follow" - in timpul caruia pe un ecran urias de pe scena au rulat imagini cu eroi moderni, precum Barack Obama, Jimi Hendrix, Martin Luther King, Bob Dylan, dar si fotografii cu tancurile din piata Tiananmen din Beijing - si "Lost highway".

"Buna seara, Bucuresti, este prima data cand venim aici, este grozav", a spus liderul trupei, Jon Bon Jovi. "Sper ca este destul de cald pentru voi", a glumit el cu fanii toropiti de canicula. "Voi incerca sa ridic temperatura", a mai spus muzicianul, inainte de a canta "It's my life".

Pentru sederea in Romania a lui Jon Bon Jovi, solistul formatiei, organizatorii au pregatit, printre altele, 200 de prosoape, majoritatea negre, trei copaci in ghiveci, sase masinute de golf la scena, dar si o bucatarie mobila. Trupa Bon Jovi a concertat pe o scena de 54 de metri latime si 25 de metri adancime, puterea instalatiei de sunet depasind 15.000 de wati. Pe scena a fost amenajat un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri, inscris in arcul acesteia. Peste 500 de persoane au lucrat la productia acestui eveniment, considerat "show-ul muzical al anului" in Romania.

Galerie foto pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/mii-de-oameni-s-au-adunat-pentru-concertul-bon-jovi-in-piata-constitutiei-din-capitala-8478028
8478028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.