Melodia zilei: Feeling Good – Michael Bublé

Autor: Ioana Matei Postat la 17 octombrie 2012 96 afişări

"Feeling Good" cunoscut şi ca "Feelin' Good" a fost compus în 1965 de Anthony Newley şi Leslie Bricusse pentru musicalul “The Roar of the Greasepaint – The Smell of the Crowd” în care Cy Grant avea rolul principal şi cânta versiunea originală. După aceea au urmat numeroase coveruri, cel mai cunoscut fiind al cântăreţei de jazz Nina Simone.

Michael Steven Bublé, cântăreţul de origine italiano-canadiană este şi actor, la fel ca şi primul interpret al cântecului. A câştigat numeroase premii Grammy şi Juno, albumul său din 2005 - "It's time" a făcut înconjurul lumii, albumul din 2007, "Call Me Irresponsible" s-a situat pe primele poziţii în numeroase topuri europene, iar Bublé a vândut mai mult de 30 de milioane de albume în întrega lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melodie,
Feeling Good – Michael Bublé,
/arta-si-societate/muzica/melodia-zilei-feeling-good-michael-bubl-10236050
10236050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.