Melodia zilei: Ascultaţi "Louder Than Words", de pe noul album Pink Floyd care va apărea în noiembrie

Autor: Dorin Oancea Postat la 10 octombrie 2014 269 afişări

Melodia zilei: Ascultaţi "Louder Than Words", de pe noul album Pink Floyd care va apărea în noiembrie

Albumul "The Endless River" va fi lansat pe 10 noiembrie; până atunci cei de la Pink Floyd au făcut publică o primă piesă de pe album, "Louder Than Words". Este singurul cântec de pe album care are şi o partitură vocală. În plus fanii formaţiei vor regăsi sunetul specific Pink Floyd, chitara lui Gilmour şi vocea tărăgănată.

The Endless River este primul album al formaţiei lansat în 20 de ani, de la The Divison Bell, din 1994. Într-un interviu acordat BBC David Gilmour a prefcizat că acesta este cântecul de lebădă al grupului, afectat de moartea lui Richard Wright.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/melodia-zilei-ascultati-louder-than-words-de-pe-noul-album-pink-floyd-care-va-aparea-in-noiembrie-13375504
13375504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.