Intr-o biserica din Romania

Postat la 14 octombrie 2008 44 afişări

Mult laudati dinainte de a apuca sa dovedeasca de ce sunt in stare, membrii trupei Glasvegas au trecut cu bine de testul primului LP si se pregatesc de al doilea, inregistrat, de data aceasta, pe meleaguri romanesti.

Alan McGee, fostul sef al Creation Records, declara recent ca la momentul actual conteaza numai doua trupe: Oasis si Glasvegas. Oricine afirma ca Oasis mai sunt o formatie care merita ascultata acum si-a distrus orice urma de credibilitate pe care a avut-o vreodata ca barometru muzical. Totusi, McGee are in parte dreptate - Glasvegas sunt una dintre cele mai incitante trupe din ziua de azi.

 

Alan McGee nu e singurul insa. Publicitatea exagerata din jurul trupei mai ca te asurzeste. James Allan, solistul sau, a fost descris drept poet, geniu, iar grupul a fost salutat drept “cea mai importanta formatie britanica din generatia sa” inainte sa fi avut sansa de a dovedi de ce este in stare. Cu toate aceste afirmatii, e surprinzator faptul ca LP-ul de debut (denumit “Glasvegas” si lansat la inceputul lui septembrie) a mai apucat sa fie realizat. Insa a fost.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
Glasvegas,
LP,
lansare
/arta-si-societate/muzica/intr-o-biserica-din-romania-3310862
3310862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.