Concerte de Crăciun marca Ştefan Bănică, la Sala Palatului

Postat la 14 decembrie 2011 42 afişări

Tradiţia concertelor de Crăciun marca Ştefan Bănică a început în urmă cu 10 ani, cântăreţul demarând atunci un proiect care avea să devină un spectacol de referinţă în lumea showbiz-ului românesc. La un deceniu de la primul spectacol, Ştefan Bănică îşi aşteaptă din nou publicul la Sala Palatului, zilnic, în perioada 14-18 decembrie, de la ora 19.30.

Cu acest prilej, Ştefan Bănică a lansat şi DVD-ul aniversar "10 ani/ Live la Sala Palatului", un proiect distribuit de Pro Video în toate magazinele de specialitate. Prin intermediul acestui DVD, artistul le oferă fanilor săi 20 de melodii alese din concertele sale tradiţionale de Crăciun. Pe lângă clasicele "Merry Christmas Everyone", "Silver bells", "Moş Crăciun cu plete dalbe"; cântece de iarnă cunoscute lansate de Ştefan Bănică, precum"Doar o dată-i Crăciunul", "Ho, Ho, Ho", "Doar un Crăciun cu tine", pe materialul aniversar apar şi hituri ale artistului: "Am s-o aştept mereu", "S-o facem lată", "Cântec pentru Violeta", "Toată lumea dansează".

De Madalina Cerban

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stefan banica,
concert,
sala palatului,
craciun
/arta-si-societate/muzica/concerte-de-craciun-marca-stefan-banica-la-sala-palatului-9056486
9056486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.