Concert cu huiduieli la Belgrad: Amy Winehouse a cantat beata (VIDEO)

Postat la 19 iunie 2011 88 afişări

Cantareata britanica Amy Winehouse a fost huiduita la concertul sustinut sambata seara la Belgrad, intrucat din cauza starii de ebrietate avansate n-a fost in stare sa cante, s-a impiedicat pe scena si a uitat versurile pieselor.

Initial, cei circa 20.000 de spectatori au primit-o bine si au incurajat-o, desi diva a intarziat o ora, insa ulterior au inceput s-o huiduie, iar multi au plecat de la concert, jigniti de prestatia englezoaicei.

Biletele au costat circa 40 de euro, intr-o tara unde salariul mediu este de circa 300 de euro pe luna, noteaza AP.

Winehouse are probleme cunoscute cu drogurile si alcoolul si a incheiat de curand un program de dezintoxicare la Londra. Dupa dezastrul de la Belgrad, cantareata a anuntat ca isi anuleaza concertele urmatoare, care ar fi urmat sa aiba loc la Istanbul (20 iunie) si Atena (22 iunie).

Concertul esuat de la Belgrad a fost primul din cadrul turneului european din aceasta vara al cantaretei. Ea urmeaza sa sustina un concert si la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balas Soter, la 15 august.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/concert-cu-huiduieli-la-belgrad-amy-winehouse-a-cantat-beata-video-8359443
8359443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.