Cine canta la B'estfest. Vezi programul complet al festivalului

Postat la 06 iulie 2012 39 afişări

Festivalul B'estfest Summer Camp, cel mai mare eveniment de acest gen din tara, are loc in perioada 6-8 iulie in comuna Tunari, pe malul lacului Pasărea, pe o suprafata de aproape 30 de hectare, potrivit organizatorilor, compania Emagic.

Zona de backstage se intinde pe aproape 3.000 de metri patrati, in timp ce 6.000 de metri patrati din suprafata totala de festival, excluzand campingul, sunt acoperiti de corturi mari necesare echipei de productie si artistilor. Sunt sapte scene, intre care scena principala a festivalului are 50 de metri deschidere, 32 adancime si 18 inaltime, fiind cea mai mare scena din Romania si Europa de Est, si totodata cea mai mare scena de aluminiu din lume. Peste 800 KW de sunet si alti 1.200 KW de lumini asigura atmosfera, intreaga la care se adauga alte 200 de lumini inteligente, plus lasere, sky tracere si ecrane LED.

VEZI AICI PROGRAMUL FESTIVALULUI

Transportul catre festival se poate face cu microbuzul 445, ce poate fi luat de la statia de metrou Pipera, precum si cursa speciala RATB care va circula tur si retur de la Charles de Gaulle pana la B'estfest Park, incepand cu ora 14:30 vineri, si 12:00 in zilele de sambata si duminica, pana la 6 dimineata. Cursa va circula in regim de expres, iar un bilet costa 3,5 lei pe calatorie.

Sambata si duminica, accesul in zona de festival se face incepand cu ora 12:00, urmand a se inchide in fiecare zi a festivalului la ora 6 dimineata. Accesul in camping este permis, in baza voucher-ului de campare, pe toata perioada zilei. In zona de festival nu este permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele sunt comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. In zona de Food Court exista restaurante cu specific indian, italian, turcesc, romanesc, plus standuri de clatite. In camping este permis accesul cu bauturi si alimente in cantitati limitate. Spectatorii care au abonament si / sau voucher de camping vor primi o bratara in momentul accesului si trebuie sa o pastreze la mana pe toata durata festivalului. La intrarea in spatiul de festival sunt amplasate si cutii valorice ce poti fi utilizate pentru depozitarea obiectelor personale.

Circa 2.000 de oameni fac parte din echipa de organizare pe fiecare zi de festival, carora li se alatura aproximativ 300 de agenti de paza.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
B'estfest,
Summer Camp,
program,
Tunari,
Pasarea
/arta-si-societate/muzica/cine-canta-la-b-estfest-vezi-programul-complet-al-festivalului-9824459
9824459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.