Ce vor sa faca Red Hot Chili Peppers in ziua concertului de la Bucuresti. Asculta aici noul lor album

Postat la 23 august 2012 23 afişări

Membrii Red Hot Chili Peppers au solicitat organizatorilor concertului de la Bucuresti sa asigure in zona backstage o camera de relaxare, in care Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Josh Klinghoffer si Chad Smith sa se poata destinda inaintea spectacolului de pe Arena Nationala.

Situata in backstage, aproape de dressing-ul artistilor, aceasta "meditation room" nu trebuie sa fie sub nicio forma de culoare albastra, insa trebuie sa fie cat mai aerisita, luminata natural si amenajata cu draperii, covoare si numeroase plante verzi, conform solicitarii trupei. Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca o masuta de cafea, apa plata, berea fara alcool, lumanarile parfumate, boluri cu fructe si legume de sezon, branzeturi si prajituri de orez.

Pe langa aceasta camera destinata exclusiv relaxarii inainte de concert, trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

Prezentat de Ursus, organizat de Emagic si sustinut de Vodafone, concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc la 31 august, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You" (lansat in august 2011, la cinci ani dupa "Stadium Arcadium" din 2006), pe care vi-l prezentam integral aici:

00:00 Monarchy of Roses

04:04 Brendan's Death Song

09:42 Factory of Faith

14:00 Ethiopia

17:52 Annie Wants a Baby

21:21 Look Around

25:01 Adventures of RainDance Maggie

29:43 Did I Let You Know

34:06 Goodbye Hooray

37:47 Happiness Loves Company

41:31 Police Station

47:07 Even You Brutus?

51:08 Meet Me at the Corner

55:29 Dance Dance Dance

Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/ce-vor-sa-faca-red-hot-chili-peppers-in-ziua-concertului-de-la-bucuresti-asculta-aici-noul-lor-album-9974467
9974467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.