Ce asteapta U2 ca sa vina la Bucuresti. Vezi aici cine ar putea canta in 2011 in Romania

Postat la 23 septembrie 2010 7 afişări

In toamna viitoare, stadionul Lia Manoliu va gazdui un megaconcert, unul istoric, a promis edilul-sef al Capitalei cand a verificat la cald cum decurg lucrarile la reabilitarea complexului sportiv. Afirmatia primarului da sperante miilor de fani ai U2, care-si asteapta idolii in Romania.

Firmele de organizare de evenimente se feresc sa dezvaluie insa numele pe care intentioneaza sa le aduca la Bucuresti, desi eforturile de a aduce staruri in Romania sunt in desfasurare. Pentru Lady Gaga, de pilda, se lupta cinci promoteri din Romania. Un alt nume vehiculat este Robbie Williams. Iunie 2011 l-ar putea aduce la Bucuresti pe Bon Jovi, in cadrul turneului mondial "The Circle Tour".

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/ce-asteapta-u2-ca-sa-vina-la-bucuresti-vezi-aici-cine-ar-putea-canta-in-2011-in-romania-7389774
7389774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.