Aţi fost? V-a plăcut? Concertul Lady Gaga în imagini (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 18 august 2012 86 afişări

Concertul sustinut de Lady Gaga va ramane o amintire greu de egalat in memoria zecilor de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, artista oferindu-le acestora, timp de aproape doua ore si jumatate, un spectacol complet.

Incepand de la decorurile scenei, continuand cu zecile de costume schimbate si coregrafiile adaptate fiecarei piese din setlist, show-ul a reprezentat o suita nesfarsita de surprize pentru spectatorii care au aplaudat minute in sir prestatia celei considerate a fi una dintre cele mai influente femei din lume.

Lady Gaga a schimbat aproximativ 20 de tinute, aproape fiecare moment al concertului avand un nou set-up cu diferite elemente de recuzita concepute dupa imaginatia artistei, calul negru metalic, canapeaua sub forma unor bucati de carne sau pianul-motocicleta facand deliciul publicului. Nu au lipsit hit-urile "Born This Way", "Bad Romance", "Judas", "Just Dance", "Love Game", "Telephone", "You and I", "Poker Face", "Alejandro", "Paparazzi", Gaga cantand fanilor sai si cea mai noua piesa numita "Princess Die".

Concertul Lady Gaga în imagini (GALERIE FOTO)

Artista a tinut sa multumeasca in repetate randuri fanilor sai, carora le-a promis ca va reveni: "Sunt aici datorita voua! Veti fi aici cand ma voi intoarce anul urmator? Romania, tu esti viitorul!". Publicul s-a desprins cu greu de Lady Gaga, chemand-o pentru un bis ce a inclus piesele "The Edge of Glory" si "Marry the Night". La ultima melodie interpretata a ales doi copii din public pe care i-a urcat pe scena alaturi de ea.

Concertul a fost una dintre cele mai spectaculoase productii realizate vreodata in Romania, intregul eveniment fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank si Ciuc Premium.

Foto: Alex Chelba, Alex Barbulescu, PictureGroup/Emagic

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/ati-fost-v-a-placut-concertul-lady-gaga-in-imagini-galerie-foto-video-9957365
9957365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.