Vrei să ieşi la o întâlnire cu fiica lui Donald Trump? Vezi cât de costă

Postat la 13 decembrie 2016 1289 afişări

Vrei să ieşi la o întâlnire cu fiica lui Donald Trump? Vezi cât de costă

Vrei să ieşi la o întâlnire cu fiica celui mai puternic om de pe planetă, Ivanka Trump ? Tot ce trebuie să faci este să dai, în momentul de faţă, 24.000 de dolari. De ce? Deoarece o întâlnire la cafea cu Ivanka face parte din oferta evenimentului caritabil Charitybuzz. Licitaţia încă este deschisă.

Întâlnirea a fost evaluată la 50.000 de dolari de către casa de licitaţie, iar doritorii mai au timp încă 8 zile pentru a obţine întâlnirea mult dorită. Totuşi întâlnirea are câteva restricţii:

- întâlnirea trebuie să aibă loc (între 1 ianuarie 2017  - 1 ianuarie 2018) fie la Trump Tower din New York fie la Trump Hotel din Washington D.C şi trebuie să-ţi plăteşti singur drumul până acolo.

- întâlnirea va dura între 30 şi 45 de minute

- câştigătorul trebuie să fie aprobat de către organizaţia Trump şi organizaţia îşi rezervă dreptul de a anula întâlnirea fără a restitui banii

Printre alte premii se numără şi posibilitatea de a pune două întrebări lui Lawrence Kasdan, scenaristul filmelor Star Wars (550 de dolari în prezent) sau posibilitatea ca Hugh Jackman (Wolverine) să înregistreze un mesaj vocal pe telefonul tău (900 de dolari în prezent). 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.