Ultimul mieunat al modei: nicio vedetă fără pisici (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 octombrie 2014 454 afişări

Alături de om încă din vechime, pisicile sunt acum tot mai aproape de dominaţia mondială, după ce au cucerit şi lumea modei.

Pe lângă apariţia lor pe articole vestimentare din divese colecţii, cum ar fi colecţia primavară/vară 2014 Miu Miu, cea de toamnă/iarnă 2014 semnată Vivienne Westwood ori cea de toamnă/iarnă 2014 de la Ashley Williams, pisicile sau rudele lor mai mari şi-au făcut loc în campanii publicitare ale companiilor din industria luxului, cum ar fi Gucci, Lanvin sau Bulgari, în ale cărei reclame actriţa Julianne Moore apărea acoperită doar câte un produs al firmei şi nişte puişori de leu.

Nici creatorii de modă sau alţi truditori în domeniu nu au scăpat farmecelor pisiceşti. Printre cele mai cunoscute feline aparţinând acestora se numără Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, scrie Financial Times. Ea are propria sa gardă de corp, o colecţie de genţi de transport Louis Vuitton şi chiar şi o colecţie de accesorii care-i poartă numele.

Mai mult, Choupette are chiar şi o carte dedicată ei cu fotografii realizate de stăpân, ceea ce i-a făcut şi pe alţi editori de carte să lanseze propriile lor albume cu pisici, cum ar fi "Parisian Cats" (editura Flammarion) ori "Hollywood Cats" (Antique Collectors Club). La rândul lor, o serie de manechine şi jurnaliste de modă nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu pisicile lor, postând fotografii cu ele pe reţele de socializare online.

Iar pentru cei care nu se mai satură de imagini şi materiale care au legătură cu pisicile şi iubitorii lor, de curând s-a lansat o revistă de modă care li se adresează, intitulată Puss Puss ("Pisu Pisu").

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ultimul-mieunat-al-modei-nicio-vedeta-fara-pisici-galerie-foto-13416973
13416973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.