Timbru pe opere de artă

Postat la 09 august 2015 169 afişări

Timbru pe opere de artă

Locul timbrelor nu este numai pe plicurile scrisorilor sau în clasoarele colecţionarilor, ci şi pe opere de artă, susţine artistul de origine columbiană Andres Hoyos.

Acesta preferă să utilizeze pentru lucrările sale materiale reciclabile, distingându-se prin preferinţa sa pentru timbre, cu care îşi tapetează operele, scrie Washington Post. Timbrele, care - mărturiseşte artistul - îl fascinează datorită istoriei lor şi posibilităţii de a fi combinate în tot felul de forme şi culori, sunt adunate de pe plicuri sau chiar cumpărate atunci când nu sunt suficiente pentru modelul pe care doreşte să-l realizeze acesta.

Printre cele mai importante opere timbrate ale lui Hoyos se numără seria Flying Chairs (Scaunele zburătoare).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
artist,
timbre,
realizare
/arta-si-societate/lifestyle/timbru-pe-opere-de-arta-14668053
14668053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.